Portfolio

Diverse spellen en spelelementen; Musuem Klooster Ter Apel

Voor het nieuwe educatie programma van Museum Klooster Ter Apel een bijdrage mogen leveren in het maken van verschillend lesmateriaal in Kloosterlijke stijl. Het pronkstuk van de opdracht was toch wel de “glas-in-lood" puzzel van het echt bestaande glas in lood raam met Koning David in het Klooster van Ter Apel. Daarnaast hebben we een letterbak met Middeleeuwse letters, een puzzel met Middeleeuwse voorwerpen, gebedstijd klokken en route markeringen (honden/katten pootjes) gemaakt. Een leuke touch aan de Middeleeuwse voorwerpen puzzel is dat je bij afronden op de achterkant een pelgrimshoorn ziet verschijnen. Zo weet je direct of je de puzzel goed gelegd hebt! Ook hebben we kloosterboeken mogen ontwerpen en produceren. Ze worden gebruikt als opbergbox tijdens het programma. Op de rug van het boek zijn de namen van kloosterheren gegraveerd.

 

Gebaren Bordjes; Particulier

Een aardigheidje voor de juf i.v.m. de zomervakantie; JUF in gebarentaal gegraveerd. De grotere bordjes zijn de namen van de juffen in gebarentaal. Een erg leuk en origineel cadeau. Met veel plezier gemaakt.

 

 Geboortecadeau; particulier

 

Een persoonlijk en origineel geboortecadeau helemaal passend in de stijl van de babykamer.

 

 

 Gravering op wijnkist deksels; SAR Liquors

 

Als relatiegeschenk i.v.m. de jaarwisseling voor dit bedrijf 50 wijnkistdeksels mogen graveren met logo en nieuwjaarswens. Voegt net dat beetje extra toe aan het geschenk dan een blanco deksel.

 

 Aluminium naamplaatjes graveren; Meubelmakerij Smits

 

Voor Meubelmakerij Smits heb ik 20 naamplaatjes mogen graveren. Dit keer aluminium als materiaal. Geeft een mooie strakke look en ideaal voor als de plaatjes buiten gebruikt gaan worden.

 

 

Puzzel met persoonlijke tekst; Particulier

 

Deze klant had een ontzettend creatief idee. Deze zelf bedachte tekst namelijk laten laseren in een puzzel van 150 stukjes! De ontvangers houden erg van puzzelen en dat is maar goed ook want hij is behoorlijk uitdagend!

 

 

 Jubileum cadeau; particulier

 

Voor het 10-jarig bestaan van Theo Brüning fietsen (Nu fiets XXL) dit bord mogen ontwerpen en produceren voor een klant als geschenk.

 

 

 Kerstbal kaarten; Museum Klooster Ter Apel

 

In opdracht van Museum Klooster Ter Apel deze houten kerstballen mogen maken. Ze hebben het verzonden naar alle medewerkers, vrijwilligers, relaties etc. als kerstkaart. Een verrijking voor iedere kerstboom!

 

 

 Medaille “mont blanc trail”

 

Als attentie voor het lopen van deze trail krijgen de teamgenoten van deze klant een mooie herinnering aan een loodzware hardloop trail!